LiYan Fotografie

Weblog archief 2010

21-09-2010

Nog een keer Bouquet & Brocante

Nog een keer Bouquet & Brocante

Een paar weken geleden belde Daan van Bouquet & Brocante uit Epe mij of ik een fotoreportage wilde maken. Hij is bezig met een vernieuwde website en wou hier sfeerfoto's van de winkel en producten op hebben.

 

Dus ik vorige week woensdagavond aan de slag, ik kreeg de vrije hand. Ik heb me heerlijk kunnen uitleven en lekker mijn gang kunnen gaan. Dat is wel een voordeel met portretten van mensen dit blijft stil staan/liggen zolang als ik wil en zonder mopperen..........

 

Ik kon ook lekker creatief bezig zijn en van alles uit proberen. Verschillende diafragma's,sluitertijden, vanuit verschillende hoeken. Kortom ik heb me uitgeleefd.

 

Nieuwsgierig geworden............ Kijk dan onder Evenementen/(Bruids) reportages. Het zijn de eerste 15 foto's. Iets verderop staan de foto's die ik vorig jaar bij hen heb gemaakt.

 

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de leuke dingen die ze bij Bouquet & Brocante verkopen ga dan langs ze zitten aan de Stationsstraat in Epe. Zo ik ga Daan mailen dat het af is en dat ik het vrijdag even langs  kom brengen....... Kan ik gelijk even kijken voor die leuke tas die ik daar heb gezien.........

04-06-2010

New Born !!!

New Born !!!

Op de dag van de bruiloft van vrienden( zie vorige item), beviel een goede vriendin van haar dochtertje. Dubbel feest dus!

 

En toen de kleine meid 6 dagen oud was heb ik een fotoreportage gedaan, Wat is dit toch geweldig om te doen.Ik vind dit toch één van de leukste dingen om te doen. Megan werkte goed mee en ik kon heerlijk mijn gang gaan. Haar papa en mama vroegen zich wel even af wat ik toch allemaal aan het doen was maar ze zijn helemaal blij met het resultaat en dat doet me goed.

 

Wil je het resultaat zien, de foto's zijn de eerste 2 rijen foto's onder baby/kinderen

 

Ik ben er zeer tevreden mee.!

03-06-2010

Bruiloftsreportage !!!

Bruiloftsreportage !!!

Nou mijn eerste bruiloftsreportage gedaan. De bruiloft was van vrienden en dat scheelt omdat je ze al goed kent. Het was geen uitgebreide reportage want de bruid heeft helaas beperkingen waardoor ze niet zoveel prikkels aan kan. Dus de ceremonie was in een tent in de tuin van haar ouders, het gezelschap was klein ( ongeveer 35 man) en ik moest improviseren met de mogelijkheden, nou was er achter het huis van haar ouders een grasveld met wat struiken mooi in de bloei en een mooie boom waar ik wat mee kon.

 

Nieuwsgierig naar de foto's , ze staan onder Evenementen/(Bruids) reportage

 

 

06-05-2010

Update !!!

Al weer een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven. Erg druk geweest met werk ( niet fotografie) en persoonlijke omstandigheden. En natuurlijk tussendoor nog wat fotosessies gedaan. Eigenlijk niet heel veel nieuws te vertellen. Ik ben op het moment aan het experimenteren met een grijsfilter en langere sluitertijden ik hoop dat ik binnenkort een leuk resultaat hier kan laten zien. Morgen ga ik mijn eerste bruiloftreportage doen, het is geen grote bruiloft en het zal heel basic zijn maar toch ...... Het zijn vrienden en ik hoop dat ik voor hen een mooie reportage kan maken. Wordt vervolgd.